Pro Set

€3.189,00 €2.990,00 Incl. btw

In deze samengestelde set hebben we de nagelnieuwe KEF LS50 Meta gecombineerd met de Arcam SA20, Bluesound Node Streamer en QED kabels.

LS50 Meta:
Luidsprekersysteemontwerp
2-weg basreflex

12de generatie 130 mm Uni-Q met MAT

Frequentiebereik
47Hz - 45kHz

Nominale impedantie
8 Ω (min. 3,5 Ω)

Gewicht
7,8 kg

Arcam SA20:
2x 80W in 8 Ω
Het belangrijkste verschil op technisch vlak zit hem in de gepatenteerde klasse G versterking op de SA20 i.p.v. de meer traditionele klasse A/B op de SA10. De SA20 speelt 20 watt in klasse A en de Klasse G moet zorgen voor een soepele overgang tijdens de cross-over van klasse A naar klasse A/B. Minder cross-over vervorming is natuurlijk altijd welkom.

Bluesound Node2i:
De Node 2 is gemaakt om een bestaande hifi-set of simpelweg een paar actieve luidsprekers aan te sluiten op de opwindende nieuwe wereld van streaming audio en internet radio. Omdat hij op een groot aantal digitale en analoge bronnen kan worden aangesloten brengt de Node 2 onmiddellijk nieuw leven in je apparatuur, ook al is die tientallen jaren oud.

De ingebouwde processor is één van de krachtigste ARM Cortex-processoren op de markt. Dit zorgt voor perfecte decodering van lossless bestanden met een hoge resolutie, en complexe taken worden pijlsnel uitgevoerd. De enorme rekenkracht brengt je streaming-ervaring naar een nieuw niveau van reactiesnelheid en controle. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »